100-årsjubileum 19. oktober

Lørdag 19. oktober inviterer vi til jubileumsfeiring. Det blir aktiviteter ved skolen/i gymsalen og jubileumskafé på Hagatun. Arrangementet er gratis

Lismarka Skilag ble stiftet i 1919 og er dermed 100-årsjubilant i år 2019!

Lørdag 19. oktober inviterer vi til jubileumsfeiring! Alle er invitert, enten de er medlemmer selv, har vært det, eller har barn som er eller har vært med. Velkomne er også alle som har lyst til å være med i Skilaget eller som mener 100-åringen uansett er verdt en feiring! Arrangementet er gratis.

Klokka 11-13: Aktiviteter ved skolen/i gymsalen, pølsegrilling (gratis pølser og smoothie til barna). Tyrili klatring stiller med 6 meter høyt klatretårn og instruktører!

Klokka 11-14: Jubileumskafé på Hagatun. Kaffe, 100-års jubileumskake med mer.

Langrenn har vært hovedaktiviteten til Skilaget, men opp gjennom historien har Lismarka Skilag også stått i bresjen for mange andre slags aktiviteter og arrangementer: Hopp, alpint, skiskyting, turn, triathlon, barneidrett med mer.

I forbindelse med jubileet ønsker vi kontakt med folk som kan ha bilder, avisutklipp, historier eller gjenstander som kan fortelle noe om Skilagets historie. Spre budskapet til folk du kjenner! Kanskje lager vi en liten utstilling av det i forbindelse med jubileet.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift