Lismarka Skilag

Dugnader

Dugnader

Lismarka skilag er avhengig av frivillig innsats. Dugnadsinnsats er en viktig inntektskilde for laget, og gjennom året bidrar vi på en del faste arrangementer som gir inntekter for klubben. Noen av arrangementene er vi også forpliktet til å delta på gjennom vårt deleierskap i Sjusjøen langrennsarena. I 2017 deltar vi på følgende dugnader:

Faste dugnader

Dugnadene for 2017 er satt opp og forsøkt fordelt slik at alle bidrar litt, men uten at belastningen for den enkelte familie blir for stor. Den som er satt opp på en dugnad er selv ansvarlig for å stille på den dugnaden du er satt opp på, bytte med andre eller finne en erstatter. Hvis noen andre møter i stedet for deg, må du melde fra til styret@lismarka-skilag.com. Se vedlagte dugnadskalender.

Faste dugnader i forbindelse med arrangementer:

  • Norgescup langrenn - Sjusjøen
  • Ungdomsbirken - langrenn - Sjusjøen
  • Bendit skifestival - Sjusjøen
  • Birkebeinerløpet - Birkebeineren skistadion
  • Sjusjøløpet - Sjusjøen
  • Sjusjørennet - Sjusjøen

I tillegg til de faste dugnadene vil det innimellom være behov for innsats knyttet til vedlikehold av Skibua og løypenettet.

Hjelpemannskap og vaffelstekere på lysløyperenn

Til hvert renn trengs to vaffelstekere og én hjelpeperson som kan bistå styret i å avvikle rennene. Det vil alltid være én eller flere fra styret som har hovedansvaret for rennet. Lister der man kan skrive seg på, er hengt opp i Skibua.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift