Lismarka Skilag

Bli medlem!

Bli medlem!

Innmelding i Lismarka Skilag eller endring i medlemskapet gjør du selv ved å gå inn på Min Idrett. Her kan du også oppdatere adresse, telefonnummer eller andre opplysninger.

Fra og med 2019 sendes ikke lenger faktura for medlemskap på papir. Registrerte medlemmer vil i stedet motta en e-post med betalingsinformasjon fra Lismarka Skilag. E-posten kan gjelder for deg selv eller for dine familierelasjoner/barn. Det kommer ett varsel per person. I e-posten vil du bli bedt om å logge inn på Min Idrett, der selve betalingen foregår.

Se mer om registrering i Min Idrett her

Om du eller noen i din familie ikke selv deltar i noen av våre aktiviteter, setter vi stor pris på at dere støtter vår aktivitet gjennom medlemskap, gaver eller tilknytning til grasrotandelen.

Kontingentsatser i 2018:

Barn under 18 år kr 300,-
Voksen kr 400,-
Familie kr 600,-

STØTTEMEDLEM: Vi har ikke lenger et eget medlemskap for støttemedlemmer. De som ønsker å støtte Skilaget uten selv å delta i organiserte aktiviteter, velger ordinært medlemskap, men da uten å velge gruppe og gren i Min Idrett. Medlemskap gir fulle rettigheter i Skilaget, inkludert stemmerett ved årsmøtet og tilgang til medlemsfordeler. Dette er et fint alternativ for eksempel for foreldre eller for andre som setter pris på Skilagets virksomhet og kanskje også bruker skiløypene om vinteren.

Grasrotandelen

Tilknytt LISMARKA SKILAG som din grasrotmottaker via SMS. Send GRASROTANDELEN 993763195 til 2020 (tjenesten er gratis). Eller se www.norsk-tipping.no.

Medlemsfordeler

Medlemskap i Lismarka Skilag gir 20 prosent rabatt på dagskort og sesongkort i Sjusjøen Skisenter. Liste over medlemmer i skilaget er oversendt skisenteret.

Medlemmer i Lismarka Skilag har klubbrabatt hos G-sport Rustadstuen på Lillehammer.

Lismarka Skilag dekker 50 prosent av kontingenten i Team Sjusjøen for medlemmer under 18 år.

Alle medlemmer under 13 år som deltar i organisert aktivitet i lagets regi er forsikret gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring. Se mer om forsikring her: https://www.idrettsforbundet.no/klubbguiden/forsik...

Noen av våre aktiviteter:

  • Oppkjøring av løyper hele vinteren
  • Lysløyperenn hver onsdag fra og med januar og så lenge forholdene tillater det. Påmelding fra klokka 18. Start klokka 18.30. Vafler, saft og kaffe i skibua etter målgang. Kuldegrense på -15 grader ute i løypa. Følg med på hjemmesiden hvis det er tvil.
  • Skitrening/skileik i samarbeid med Åsmarka og Mesnali hver torsdag kl 18-19 fra januar til april. Målgruppe: Barn og ungdom fra 1.-4. klasse og fra 5. klasse og oppover. Passer for alle.
  • Barneidrett – vårsesongen: hver mandag fra januar til april. Tidspunkt: 17.30-19.45. Oppmøte i gymsalen på skolen.
  • Barneidrett – høstsesongen: I gymsalen hver onsdag etter høstferien og fram til jul. Tidspunkt 17.30-19.45.
  • Klubbrenn og skiavslutning: Mot slutten av skisesongen blir det klubbrenn med skileik og utdeling av premier for sesongen.
  • Trimtilbud: Følg med på facebook.
  • Skilaget har rustet opp fotballbanen ved skolen og er ansvarlige for vedlikehold av denne.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift