Lismarka Skilag

Om Lismarka Skilag

Om Lismarka Skilag

Lismarka skilag er et lite idrettslag i bygda Lismarka, nord i Ringsaker. Vi er tilknyttet Norges Skiforbund og Norges Friidrettsforbund.

Med smått og stort har vi totalt i underkant av 150 medlemmer. Det inkluderer en god del støttemedlemmer.

Vi tilbyr per i dag aktiviteter innen barneidrett og langrenn. Vi har også en del unge og voksne som deltar i ulike løp.

Skilaget har et samarbeid med Lillehammer Idrettsforening (LIF), som innebærer at medlemmer i alderen 6-14 år kan delta på friidrettstrening med LIF, men samtidig representere Lismarka Skilag i konkurranser.

I 2018 åpnet fotballbanen ved skolen som Lismarka Skilag har stått i bresjen for. Banen er åpen for bruk av skolen, samt til organisert og uorganisert aktivitet. Enkelte lag i Åsmarka IL bruker banen til fotballtreninger.

Fra januar 2017 startet vi opp et samarbeid med skilagene/skigruppene i Mesnali og Åsmarka om felles skitrening/skileik. Målgruppa her er barn og ungdom fra 1. klasse på barneskolen til eldre ungdommer.

I vintersesongen kjører Skilaget opp løyper i lysløypa (3 kilometer) og to turløyper på til sammen 5 og 7 kilometer. Løypene starter ved Skibua like ved skolen.

Hver onsdag i vintersesongen arrangeres det lysløyperenn. Her er alle velkomne: små barn som akkurat har begynt å gå på ski, barn, ungdom og voksne. Etter skirennet får man saft og mulighet til å kjøpe seg en vaffel eller to i Skibua.

Informasjon om Skilaget 2016

Informasjon om Skilaget 2017

Informasjon om Skilaget 2018

Informasjon om Skilaget 2019


Lismarka Skilag ble stiftet i 1919 og er dermed 100-årsjubilant i år 2019.

Langrenn har vært hovedaktiviteten, men opp gjennom historien har Lismarka Skilag også stått i bresjen for mange andre slags aktiviteter: Hopp, alpint, skiskyting, turn, triathlon, barneidrett med mer.

I forbindelse med jubileet ønsker vi kontakt med personer som kan sitte på bilder, avisutklipp, historier eller gjenstander som kan fortelle noe om Skilagets historie. Spre budskapet til folk du kjenner! Kanskje lager vi en liten utstilling av det, eller en bok - eller begge deler.

Ta kontakt med styret på styret@lismarka-skilag.com, eller direkte til styreleder Kristen Rusaanes på telefon 90798900 eller e-post: kri-rus@outlook.com.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift